0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Vanuit Driestar educatief zijn wij bezig met een onderzoek naar personeelswerving en arbeidsmarktcommunicatie voor Onderwijsadvies, Hogeschool en Support. Graag willen we jouw mening weten over wat jij belangrijk vindt in je werk. Dit kunnen wij gebruiken om de wervingsboodschap nog beter af te stemmen op de doelgroep en zo meer personeel te werven. Om zo ook te kunnen blijven bijdragen aan vitaal en krachtig christelijk onderwijs in Nederland. We vragen maximaal 10 minuten van je tijd om een korte vragenlijst in te vullen. Door mee te doen aan dit onderzoek maak je kans op een bon van bol.com ter waarde van 50 euro!

Resultaten uit deze survey worden anoniem verwerkt en zijn niet herleidbaar naar individuele respondenten. Alvast dank voor jouw medewerking!

Let op: bij afronding van de survey is het belangrijk om te klikken op de button 'versturen' om alle resultaten op te slaan.

Klik op volgende om de survey te starten.